Changying Wu & Peh-fo Pak: 30 jaar horeca op de Leuvense Oude Markt

Heel wat Leuvenaars herinneren zich ​ Ming Dynasty nog. Lang door culinaire liefhebbers bestempeld als een van de beste restauants van Leuven en zelfs als een van DE Oosterse toprestaurants in België.

Chef Peh-Fo Pak verwende er zijn gasten met culinaire hoogstandjes zoals zijn legendarische kreeft met gember. Zijn echtgenote Changying Wu bouwde van in het begin gestaag verder aan hun imperium. Na de opening van de Ming Dynasty volgde al snel de opening van Wok Dynasty te Heverlee. Vandaag beheert het echtpaar vanuit hun hoofdkantoor in Leuven maar liefst 6 Wok Dynasty vestigingen en de succesvolle Leuvense cocktailbar en eetcafé Bar Nine.

“Bar Nine was een schot in de roos.”, vertelt Changying, “ Het was tijd voor iets nieuws in Leuven. De Oude Markt is in die 30 jaren veel veranderd en ook het publiek wil vandaag iets anders", zegt Chang-Ying. "Inderdaad", valt haar echtgenoot en kok Peh-Fo haar bij, "Wij wilden met Bar Nine een nieuw publiek aantrekken. Jonge mensen die houden van een perfect geserveerde cocktail met een lekker hapje.”

Van 19 juli tem 30 november viert Bar Nine feest en krijg je bij de feestcocktail 30 jaar Oude Markt (€9.90) een gratis portie patatas bravas.


Ann Ramaekers

oSérieux PR & Events

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE