Personeel Wok Dynasty Lochristi krijgt hulp uit onverwachte hoek:

Smart robot steekt handje toe om vuile vaat op te ruimen.

Gasten van Wok Dynasty zullen verrast opkijken bij een volgend bezoek aan het splinternieuwe wokrestaurant in Lochristi. De vuile vaat wordt vanaf nu weggebracht door een wel heel speciale ober “de Smart robot”.

 

Changying Wu, eigenares Wok Dynasty, vertelt enthousiast: “Ik had dit type robot al gezien bij bezoekjes aan expo in het buitenland. Ik vind het écht een geweldige aanwinst voor ons. Hij weet perfect wat hij moet doen en neemt zo heel wat werk uit handen van het personeel. Zo kunnen zij onze klanten nog beter bedienen. Want dat is en blijft voor ons het allerbelangrijkste: onze klanten een onvergetelijke wokexperience bieden.”

De kwaliteiten van de smart robot zijn veelvoudig: ​ de open robot is compact, kiest automatisch de gunstigste route en is voorzien van 4 grote plateaus met antislip. Per plateau kan hij 10 kg vuile vaat vervoeren: 40 kg in totaal. Goed voor 120 bordjes, 39 grote borden en 33 kommen! Bovendien ontwijkt hij in minder dan 0,5 seconde een obstakel dat in zijn buurt komt.

“Geweldig toch”, zo gaat Changying verder, “de robot is bijna geruisloos en past met zijn strakke uiterlijk heel mooi in onze moderne inrichting.”

 

Wok Dynasty Lochristi.

Bosdreef 1 E ​ ​ 9080 Lochristi

T 09 36 26 999

www.wokdynasty.be


 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE