Wok Dynasty & topchef Kwinten De Paepe slaan handen in elkaar

en verrassen Poverello Leuven met overheerlijke maaltijden bij de start van het Jaar van het Konijn!

Op 22 januari start volgens de Chinese kalender het nieuwe jaar en dat staat volledig in het teken van het Jaar van het Konijn. Het belooft niet alleen een jaar van vrede en geluk te worden maar ook een jaar boordevol culinaire verrassingen!

Om het Jaar van het Konijn feestelijk in te zetten, verwent Wok Dynasty de bezoekers van Poverello Leuven met lekkere gerechten met konijn, bedacht door de Leuvense topchef Kwinten De Paepe.

Changying Wu, eigenares Wok Dynasty is maar wat blij met de samenwerking. Chinezen geloven dat het Jaar van het Konijn staat voor harmonie en geluk. En dat geluk willen wij graag delen met anderen. Ik was dan ook maar wat blij dat Kwinten De Paepe direct mee wilde werken en 3 overheerlijke gerechten wou bedenken. Ik ben super blij en trots dat, wij vandaag bij de start van het Chinese Nieuwjaar, ook Leuvenaars die in armoede leven ​ een feestmaaltijd kunnen bezorgen.

 

“Ik ben zelf écht fan van konijn en ging maar wat graag de uitdaging aan om mijn lievelingsgerechten met konijn een Oosterse toets te geven. Mijn absolute favoriet? De twist die ik bedacht voor de bekendste Belgische klassieker. ​ Geen konijn met pruimen, maar konijn met hoisin-saus. ​ Zoooo lekker om de 2 culturen te mixen.” Kwinten De Paepe

 

Over Wok Dynasty

Vijftien jaar geleden opende in Heverlee het allereerste Wok Dynasty restaurant. Vandaag beschikt de keten over 7 vestigingen en kunnen gourmands genieten van de rijke en authentieke Aziatische smaken in Lochristi, Heverlee, Aartselaar, Sint Martens Latem, Boortmeerbeek, Hasselt en Overijse. Wok Dynasty, dat is Azië op zijn best en … zijn hipst. Een unieke combinatie van heerlijke aroma's uit verschillende Aziatische keukens, de gezelligheid van wokken én een trendy restaurantdesign.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE