Skip to Content

Wok Dynasty en Bar Nine schenken voedseloverschotten aan Poverello

 

Changying Wu, eigenaar van Wok Dynasty Heverlee en Bar Nine op de Oude Markt te Leuven, wil in deze moeilijke tijden haar steentje bijdragen om mensen die het minder goed hebben te helpen en schenkt na de verplichte corona-sluiting de volledige voorraad verse ingredienten van beide etablissementen aan Poverello Leuven.

Changying vertelt enthousiast: “Ik vind het vreselijk voor mijn personeel dat wij opnieuw de deuren moeten sluiten. Zij hebben stuk voor stuk keihard gewerkt om alle maatregelen stipt op te volgen. Toch willen we in deze moeilijke tijden vooral geen eten verspillen en solidair zijn met Leuvenaars die het minder goed hebben. Ik ben dan ook blij dat ik vandaag Poverello een hart onder de riem kan steken en schenk hen met plezier onze hele voorraad verse ingrediënten.”

 

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE


WOK DYNASTY