Wok Dynasty Overijse sluit tijdelijk de deuren voor de komst van totaal nieuw concept

Ming - Exquise Aziatische sharing dishes à volonté

Overijse, 1 juli 2023 - Wok Dynasty Overijse kondigt aan hun deuren te sluiten op 7 augustus 2023 voor de uitvoering van renovatiewerken. Het restaurant wordt omgebouwd tot een gloednieuw Aziatisch restaurantconcept met een trendy hedendaags kader. Het nieuwe concept zal 'Ming' heten en zal exquise Aziatische sharing dishes serveren onder leiding van Aziatische topkoks.

"We willen onze klanten in Overijse bedanken voor hun jarenlange steun en vertrouwen in Wok Dynasty Overijse", zo vertelt Changying Wu, eigenares Wok Dynasty restaurants. "We zijn verheugd over de komst van ons nieuwe concept 'Ming' en kunnen niet wachten om het beste uit de Oosterse keuken aan iedereen te presenteren in een totaal nieuw interieur."

Het nieuwe restaurant zal naar verwachting begin 2024 haar deuren openen.

"Wij danken onze klanten voor het begrip tijdens deze overgangsperiode en kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in ons gloednieuwe restaurant. En voor de échte wokfans, Wok Dynasty Overijse is de hele maand juli nog open!" zo voegt Changying nog toe.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE