Skip to Content

Wok Dynasty verwent zorgpersoneel Covidafdeling van Gasthuisberg

Al 30 jaar leeft en werkt Changying Wu, eigenaar Wok Dynasty restaurants, in Leuven. Het voorbije jaar ondersteunde ze oa de Leuvense afdeling van Poverello en het Witgele Kruis. Vandaag brengt ze persoonlijk 50 maaltijden naar de Covidafdeling van Gasthuisberg.

Changying vertelt enthousiast: “Ik heb super veel bewondering voor de tomeloze inzet van het zorgpersoneel. Ik vind het dan ook geweldig dat ik vandaag het voltallige team van de Covidafdeling in Gasthuisberg kan verwennen met een overheerlijke maaltijd. Een mooie uitdaging ook voor onze chef om tijdens deze lockdown nog eens het beste van zichzelf te laten zien.”

 

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE


WOK DYNASTY