Skip to Content

Wok Dynasty verwent zorgpersoneel Covidafdeling van Maria Middelares ziekenhuis

Story image

Wok Dynasty bestaat dit jaar maar liefst 15 jaar in België. En dat wil eigenaar Changying Wu op een heel bijzondere manier vieren: ze gaat persoonlijk verwenmaaltijden leveren voor het personeel van de Covidafdeling van lokale zorginstellingen in de regio van de 6 vestigingen van de Aziatische wokketen. Vandaag brengt ze 50 foodboxen naar de Covidafdeling van Maria Middelares ziekenhuis te Sint-Martens-Latem.

Changying vertelt enthousiast: “Ik heb super veel bewondering voor de tomeloze inzet van het zorgpersoneel. Ik vind het dan ook geweldig dat ik vandaag het voltallige team van de Covidafdeling in het Maria Middelares ziekenhuis kan verrassen met een overheerlijke maaltijd. Ik vond het ook een mooie uitdaging  voor onze chefs om tijdens deze lockdown, waar onze restaurants enkel open zijn voor take away, hun beste beentje voor te zetten om lokale zorgverleners een hart onder de riem te steken.”

 

 

 

 

 

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE


WOK DYNASTY