WOK DYNASTY wint proces wegens verwarring wekkend gebruik van haar naam

Na een aantal klachten van klanten van de bekende Wok Dynasty keten heeft mevrouw Changying Wu een proces aangespannen tegen Dynasties Wok en Dynasties Restaurant Wok te Waterloo voor onrechtmatig gebruik van de naam. De handelsrechtbank van Brussel heeft haar over de hele lijn gelijk gegeven: de naam Wok Dynasty of afgeleiden ervan zoals Dynasty, Restaurant Dynasty,... mag niet gebruikt worden om gelijkaardige horecazaken uit te baten.

Changying Wu, eigenares Wok Dynasty, verklaart: “Ik ben bijzonder blij dat we dit proces gewonnen hebben. Sinds de oprichting van Wok Dynasty in 2004 hebben wij steevast gekozen om onze klanten Oosterse buffetten met de meest kwalitatieve ingrediënten te serveren. Wij streven naar optimale klantentevredenheid. Klanten die kiezen voor Wok Dynasty weten dat ze in al onze vestigingen kunnen rekenen op perfect geserveerde Aziatische gerechten. Net daarom vinden wij het belangrijk dat onze naam nu niet meer gebruikt zal kunnen worden door derden.”

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE