WOK DYNASTY ZET GROEI OP BELGISCHE MARKT VERDER

Opening 7de én meteen ook grootste nieuwe vestiging in Lochristi

Wok Dynasty kondigt de opening aan van een nieuwe vestiging, gelegen aan de Bosdreef 1E ​ in Lochristi. Changying Wu, eigenares Wok Dynasty licht toe: “Ik ben super blij dat we na een lange zoektocht opnieuw een TOP-pand gevonden hebben in Oost-Vlaanderen. Na de succesvolle opening van onze vestiging in Sint-Martems-Latem, droomden we van een nieuwe locatie in de regio. Het pand in Lochristi biedt met zijn 1300m2 de gedroomde ruimte om ons beproefde concept uit te rollen.

De nieuwe vestiging komt in het pand waar Delhaize zat, dat onlangs verhuisde naar het gebouw next door. “Inderdaad,” zo vertelt Changying trots verder, “toen Delhaize besliste om te verhuizen, waren wij direct geïnteresseerd om het pand over te nemen. Jammer genoeg gooide corona roet in het eten en hebben we onze plannen nog wat uit moeten stellen.

De Wok Dynasty in Lochristi zal plaats bieden aan 200 personen en beschikt over een enorme parking. “Onze klanten weten dat wij hen een fantastische food experience bieden met uitgebreide Aziatische buffetten en live cooking in de wok en op de tepanyaki grill. Dat ze hier ook gemakkelijk voor de deur kunnen parkeren, is een mooie extra troef!”, legt Changying uit.

Wok Dynasty Lochristi zou eind dit jaar zijn deuren openen. ​


Ann Ramaekers

oSérieux PR & Events

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE