Zorgpersoneel Covidafdeling van het Jessa ziekenhuis in Hasselt krijgt onverwacht steuntje in de rug van Wok Dynasty

Wok Dynasty schenkt 50 verwenmaaltijden

 

Wok Dynasty viert haar 15-jarig bestaan in België ​ op een heel bijzondere manier. Eigenares Changying Wu verrast het personeel van de Covidafdeling van lokale zorginstellingen in de regio van de 6 vestigingen van de Aziatische wokketen met originele verwenmaaltijden. Vandaag brengt ze persoonlijk 50 foodboxen naar de Covidafdeling van ​ het Jessa ziekenhuis in Hasselt.

Changying vertelt enthousiast: “Ik heb super veel bewondering voor de tomeloze inzet van het zorgpersoneel. Ik vind het dan ook geweldig dat ik vandaag het voltallige team van de Covidafdeling in het Jessa ziekenhuis kan verrassen met een overheerlijke maaltijd. Ik vond het ook een mooie uitdaging ​ voor onze chefs om tijdens deze lockdown, waar onze restaurants enkel open zijn voor take away, hun beste beentje voor te zetten om lokale zorgverleners een hart onder de riem te steken.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WOK DYNASTY

In 2004 creëerde het echtpaar Pak - Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Wok Dynasty is erin geslaagd om een alsmaar talrijker cliënteel aan zich te binden en zich op te werpen als dé referentie op het vlak van de Aziatische kookkunst. Elke dag bereidt een team van getalenteerde chef-koks – die allemaal recht uit China komen – overheerlijke Oosterse gerechten op tafel.

In een hedendaags kader met oog voor design (her)ontdekken fijnproevers de aroma’s en smaken van de authentieke Aziatische keuken.

WWW.WOKDYNASTY.BE